https://www.high-endrolex.com/47
Envicomp | Profesionální míchadla | Přenechte tlak čerpadlům

Firma byla založena v roce 2000 a rychle se vypracovala na jednu z předních inženýrských a výrobních společností, jejíž mladý a dynamický kolektiv vyvíjí vertikálních míchadla a objemové suché podavače.
Od samého počátku jsou klíčem k úspěchu firmy PRO-DO-MIX flexibilita a dynamika. Jejich přístup je založen na naslouchání zákazníkovi a analýze jeho procesních požadavků,  a díky zkušenostem a také dovednostem v oblasti mechaniky a dynamiky tekutin, nabízejí nejlepší řešení tak, aby vyhovovalo potřebám aplikace.

Produkty PRO-DO-MIX nalezneme v různých sektorech průmyslu i veřejné úpravy vod jako je úprava průmyslových vod, úprava vod ve městech, promývání půdy, ropném a plynárenském průmyslu, chemickém  a papírenském průmysl, v oblastech barev a nátěrů, keramickém průmyslu a potravinářském průmyslu.
Design mixérů má za cíl vytvořit spolehlivou, praktickou a efektivní výrobu, plně v souladu s předpisy EU.  Lotatky jsou navrženy ad hoc k dosažení nejvyšších míchacích výkonů při nízké spotřebě energie.

Řada Green Line je tvořena skladovými míchadly, která jsou ideálním řešením pro nádrže do velikosti až 180 m3 a řada Blue line, která je zaměřena na standardní použití do nádob/nádrží až do velikosti 1.500 m3 a s lopatkovými koly o průměru do 3.500 mm a hřídelemi o délce až 6.000 mm. Tyto vlastnosti umožňují míchadlům obou řad splnit požadavky zákazníků vzhledem k procesním požadavkům a velikostí nádob. Speciální profily lopatkových kol zajišťují energetickou účinnost průmyslových procesů, pro něž jsou tyto řady určeny.

https://www.high-endrolex.com/47