https://www.high-endrolex.com/47
Envicomp | Ponorná míchadla Faggiolati | Přenechte tlak čerpadlům

Ponorná míchadla Faggiolati

Založení italské firmy Faggiolati pumps S.p.A. sahá do sedmdesátých let dvacátého století. Úspěšně se rozvíjející firma se specializuje na design a výrobu elektrických ponorných čerpadel, ponorných míchadel, provzdušňovačů vody a ossi-jetů. Všechny procesy ve společnosti podléhají normám ISO 9001:2008 a UNI EN ISO 14001. Tímto se stává sortiment firmy tím pravým pro vybavení čistíren odpadních vod.

Sortiment produktů (asi 856 wink) zahrnuje různé modely podle různých modelů, od 0,5 kW do 350 kW, 2-4-6-8-10-12 pólů (50 Hz a 60 Hz).

CHARAKTERISTIKA PONORNÝCH MÍCHADEL
Ponorná míchadla Faggiolati jsou navržena pro optimální míchání, homogenizaci jak v municipálních tak i průmyslových aplikacích a to převážně v čistírnách odpadních vod. Vysoký výkon umožňuje výrazné snížení provozních nákladů. Neucpávající profil vrtule v kombinaci s přesnou projekcí zaručuje optimální provozní podmínky s naprostou spolehlivostí.

APLIKACE
Díky své všestrannosti lze ponorná míchadla Faggiolati použít v široké škále aplikací. Kombinace různých konstrukčních materiálů jako např. vrtule z nerezové oceli a mechanické ucpávky z karbidu křemíku umožňují použití těchto míchadel ve vysoce korozních podmínkách a při vysokých teplotách. Typické aplikace pro tyto typy míchadel jsou: – homogenizace těžkých kalů nebo kapalin s pevnými částicemi – odstraňování sedimentárních usazenin – zabránění tvorbě ledu.

KONSTRUKČNÍ ÚDAJE
Ponorná míchadla se vyznačují robustní konstrukcí, vodotěsné elektromotory jsou uloženy v komoře, připojené redukovanou hřídelí k oběžnému kolu umístěného ve skříni čerpadla. Samozřejmostí je olejová komora mezi hydraulickou stranu a elektromotorem. Asynchronní, třífázové elektromotory, typ s kotvou nakrátko , krytí IP 68, třída izolace H. Jsou určeny pro S1 (nepřetržitý) provoz s max. přetížením až 10% a chlazením při méně než 40°C. Za hodinu je povoleno až 15 startů. Motory jsou chlazeny výměnou tepla s okolní kapalinou.

MATERIÁLOVÉ PROVEDENÍ
Řada GM: Hlavní odlitky z litiny EN-GJL-250; vrtule z nerezové oceli AISI 316; elektrický kabel z neoprénu H07RN/F; hřídel z nerezové oceli AISI 420; o-kroužky z NBR; šrouby třídy A2; mechanická ucpávka Karbid křemíku/karbid křemíku.

Řada XM: Hlavní odlitky z nerezové oceil AISI 316; vrtule z nerezové oceli AISI 316; elektrický kabel z neoprénu H07RN/F; hřídel z nerezové oceli AISI 316L; Vitonové o-kroužky; šrouby třídy A4; mechanická ucpávka Karbid křemíku / Silikon / Viton.

PODMÍNKY INSTALACE
vyhněte se křížení 
využívejte odrazu
berte na vědomí vtok a odtok
bez zkratového průtoku je dostatečná rychlost na dně i ve středu nádrže
vyvarujte se takového proudění

 

https://www.high-endrolex.com/47